top of page
slider triangle copy_edited_edited.png
Search

Hoe kan iedereen bijdragen aan een inclusieve werkcultuur?

Updated: Apr 22, 2021


Misschien werk je als inclusieve leider al een tijdje aan meer diversiteit en inclusie in jouw organisatie. Of heb je een helder kader en doelstellingen vanuit de groep en wil je dat vooral snel in de praktijk brengen.


Je bent niet de enige. Hoe zorg ik elke dag voor een inclusieve cultuur in mijn team of organisatie? Die vraag krijg ik steeds vaker.

In mijn gloednieuwe online training ontdek je meerdere antwoorden op die vraag. Een bedrijfscultuur is de som van het gedrag van alle mensen in het team, en van processen die hen ondersteunen. Door te benoemen waar je blinde vlekken zitten, kan je elke dag actief werken aan meer inclusie. Eind deze maand geef ik de nieuwe training voor het eerst aan een groep managing directors van een multinational in de chemische sector.

Heb je ook nood aan een actiegerichte, concrete training boordevol inspiratie van andere bedrijven, met interactieve oefeningen rond gedrag en motivatie? Laat ons dan snel kennis maken. We werken rond de essentials van inclusief gedrag en benoemen samen interne en externe motivatoren. En we oefenen aan de hand van dagelijkse situaties. We sluiten af met een teambelofte. Deze training is online en offline beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans.


Een inclusieve leider zorgt er voor dat problemen benoemd worden. Wil je weten of je ook de 9 andere kenmerken van een inclusieve leider hebt? Ontdek ze hier.

Samen kunnen we echt het verschil maken. Doe je mee?

Tot snel,

Elke +32.476.505454 welcome@elkejeurissen.com


P.S.1 - Ontdek hier nog meer tips en inspiratie om te werken aan meer diversiteit en inclusie in jouw organisatie.


P.S.2 - Schrijf je hier in voor mij volgende gratis webinar, waarin ik je uitleg rond welke 5 hefbomen voor meer diversiteit & inclusie op de werkvloer je kan werken.

89 views0 comments

コメント


bottom of page