top of page
slider triangle copy_edited_edited.png
Search

Wat als je NU het verborgen talent van je medewerkers zou inzetten? (video)Dat deed deugd. Even uitblazen in de lentezon zonder een scherm tijdens het weekend. Verse zuurstof voor week 4. Je hebt de eerste online meetings wellicht al achter de rug op deze zonnige maandag. 


Elke leider experimenteert vandaag met nieuwe vormen van samenwerking. Iedereen is zoekende naar de beste manier om medewerkers te motiveren en de spirit erin te houden. In de videoreeks Inclusive Leaders Connect deel ik hoe andere leiders het aanpakken. Laat je inspireren en gebruik dit moment om werk te maken van een inclusieve bedrijfscultuur. 

Vandaag ontdek je hier het verhaal van Jan Goossens, CEO van Aquafin. 

Hij kreeg op 3 weken maar liefst 3 nieuwe inzichten over diversiteit en inclusie in zijn bedrijf. 


" Medewerkers reageren heel verschillend. De ene neemt meteen actie, de andere heeft wat meer tijd nodig. Mensen van wie je het niet verwacht, nemen op natuurlijke wijze de leiding. Anderen blijken heel goed te zijn in luisteren en anderen motiveren. Dat is de kracht van diversiteit in een team. Mensen die technisch werkloos zijn in hun normale functie, geven we de kans om even in een andere rol te werken, vanuit andere talenten. Een medewerker op een werf die stil ligt, bleek in zijn vrije tijd een passie voor IT te hebben en is daar nu aan de slag. Telewerken was volledig nieuw voor Aquafin. Het valt zo goed mee, dat we talrijke vacatures nu ook open stellen voor talent dat niet op kantoor kan werken, vb. slechthorenden. De vijver voor nieuwe aanwervingen is plots groter door inclusief te denken. " - Jan Goossens, CEO Aquafin

Wil jij de beste people manager blijven?


Dan staat diversiteit en inclusie al op je agenda.

Trek al je teamleden mee en maak je team inclusief in 4 weken.

We ontwikkelden een energiek, interactief & fun online programma op maat van jouw team. Klik hier voor meer details.


Maak er een fijne week van. 

En laat me weten welke inzichten jij opdoet, dan deel ik die graag met andere leiders in onze community.


Warme groet,Elke Jeurissen

0476/505454

welcome@elkejeurissen.com12 views0 comments
bottom of page