Search
  • Elke Jeurissen

Diversity is a must have to stay competitive at BOL.com

Hoe is het met de stapel dozen in jouw gang? De kans is groot dat je, net als ik, het een en ander online bestelde de voorbije maanden. OK, ik zal het maar toe geven, ik ben verslaafd aan het online bestellen van boeken bij bol.com. Het boek dat me de voorbije maand het meest bij blijft is 'The Vanishing Half' van Brit Bennett.Wist je dat #diversiteit en #inclusiehoog op de agenda staat bij de grootste online retailer in de Benelux? Onlangs had ik een boeiende talk met Margaret Versteden - van Duijn, Chief Commercial Officer bij bol.com voor mijn vlog #InclusiveLeadersConnect.


Wat opvalt is de reden waarom ze zoveel aandacht heeft voor diversiteit.

Het is voor bol.com gewoon een must have als je als bedrijf competitief wil blijven in een markt die zo sterk groeit als e-commerce. 'We need every talent that there is to be had'.


📍Ontdek alle andere tips van Margarete Versteden en bekijk het volledige video-interview van 12 min. hier (in het Engels)

📍Ontdek hoe ook jij een volgende stap kan nemen en schrijf je hier in voor mijn volgende gratis webinar

📍Leer meer over mijn stappenplan voor meer diversiteit en inclusie op het werk, gebaseerd op wat echt werkt in andere organisaties. Bel me op 0476/505454, mail me op welcome@elkejeurissen.com.


Tot snel,


Elke Jeurissen


P.S.: Ontdek nog meer inspiratie voor meer diversiteit en inclusie in je organisatie hier.


25 views0 comments