Search
  • Elke Jeurissen

New vlog

Hoe is het met de stapel dozen in jouw gang? De kans is groot dat je, net als ik, het een en ander online bestelde de voorbije maanden. OK, ik zal het maar toe geven, ik ben verslaafd aan het online bestellen van boeken bij bol.com. Het boek dat me de voorbije maand het meest bij blijft is 'The Vanishing Half' van Brit Bennett.


Wist je dat #diversiteit en #inclusiehoog op de agenda staat bij de grootste online retailer in de Benelux? Onlangs had ik een boeiende talk met Margaret Versteden - van Duijn, Chief Commercial Officer bij bol.com voor mijn vlog #InclusiveLeadersConnect.


Wat opvalt is de reden waarom ze zoveel aandacht heeft voor diversiteit.

Het is voor bol.com gewoon een must have als je als bedrijf competitief wil blijven in een markt die zo sterk groeit als e-commerce. 'We need every talent that there is to be had'.


đź“ŤOntdek alle andere tips van Margarete Versteden en bekijk het volledige video-interview van 12 min. hier (in het Engels)

đź“ŤOntdek hoe ook jij een volgende stap kan nemen en schrijf je hier in voor mijn volgende gratis webinar

đź“ŤLeer meer over mijn stappenplan voor meer diversiteit en inclusie op het werk, gebaseerd op wat echt werkt in andere organisaties. Bel me op 0476/505454, mail me op welcome@elkejeurissen.com.


Tot snel,


Elke Jeurissen18 views0 comments

Recent Posts

See All

©2020 Start 2 Connect, Opperbusingenstraat 58, 1750 Lennik, represented by Elke Jeurissen.