top of page
slider triangle copy_edited_edited.png
Search

Jij bent niet de norm

Deze zomer had ik een fijn gesprek met #FokusMVO over #diversiteit en #inclusie in elke organisatie, in de bijlage van Knack Magazine.


Of je nu een multinational bent of een team van 5 collega's, met 2 of 30 jaar werkervaring, jij kan vanaf nu het verschil maken. Alles begint bij het besef dat jij niet de norm bent. Misschien staat het topic al op de agenda van jouw nieuwe #werkjaar ? Dan moeten we eens praten.


Wist je dat een inclusieve cultuur de beste manier is om divers #talent aan te trekken en te houden? En er zijn zoveel meer concrete acties die werken naast quota. Van inclusief vergaderen tot een bonus voor inclusief management. Samen kiezen we wat voor jou de beste volgende stappen zijn.


In een persoonlijk gesprek of tijdens mijn gratis webinars, deel ik tal van voorbeelden van hoe andere bedrijven dit aanpakken met resultaat. En ik vertel je hoe je zelf werkt aan een inclusieve cultuur in 3 stappen.


Wil jij weten HOE je concreet werk maakt van een inclusieve cultuur waar divers talent echt kan doorgroeien?

Ik vertel je er graag meer over.

  • Boek je 1on1 Strategy Call nu rechtstreeks in mijn agenda via deze link

  • Schrijf je in voor mijn volgend #gratis#webinar op 8/9 'How to build an inclusive company culture: 5 drivers for change ' via deze link


Het volledige artikel kan je hier lezen.

Tot binnenkort,


Elke

0476/505454
170 views0 comments

Comments


bottom of page